Torcik piernikowy z jagodowym nadzieniem w białej czekoladzie

Stan: Produkt chwilowo niedostępny

Ręcznie wyrabiany torcik piernikowy to idealne połączenie aromatycznych korzennych przypraw, wysokiej jakości białej czekolady oraz nadzienia o smaku jagodowym.

Dostępne już od września 2022

Więcej szczegółów

8,09 zł

Opis

W czekoladzietak
Glazurowanenie
Z nadzieniemtak
GMO FREEtak

Pełny opis produktu

Składniki: biała czekolada 30% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), mąka pszenna, nadzienie 19 % (przecier jabłkowy, cukier, zagęszczony sok z czarnej porzeczki 0,2%, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat, zagęszczony sok aroniowy), cukier, mąka żytnia, skrobia ziemniaczana, barwnik: karmel, substancja spulchniająca: węglany amonu, przyprawy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Wyrób może zawierać  jajaorzeszki arachidowe i orzechy.

Warunki przechowywania: wyrób przechowywać w temperaturze do 18oC  i wilgotności względnej do 75%.

Wyrób spełnia wymagania normy PN-A-88120:2000

„Wyroby ciastkarskie czekoladowane, w masie czekoladopodobnej i polewie kakaowej”.

Produkty powiązane

11 innych produktów w tej samej kategorii: