Create an account
Koszyk
Brak produktów
Stan: Produkt chwilowo niedostępny
Ręcznie wyrabiany torcik piernikowy to idealne połączenie aromatycznych korzennych przypraw, wysokiej jakości białej czekolady oraz nadzienia o smaku jagodowym.
W czekoladzie | tak |
Glazurowane | nie |
Z nadzieniem | tak |
GMO FREE | tak |
Ręcznie wyrabiany torcik piernikowy to idealne połączenie aromatycznych korzennych przypraw, wysokiej jakości białej czekolady oraz nadzienia o smaku jagodowym.
Składniki: biała czekolada 30% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), mąka pszenna, nadzienie 19 % (przecier jabłkowy, cukier, zagęszczony sok z czarnej porzeczki 0,2%, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat, zagęszczony sok aroniowy), cukier, mąka żytnia, skrobia ziemniaczana, barwnik: karmel, substancja spulchniająca: węglany amonu, przyprawy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Wyrób może zawierać jaja, orzeszki arachidowe i orzechy.
Warunki przechowywania: wyrób przechowywać w temperaturze do 18oC i wilgotności względnej do 75%.
Wyrób spełnia wymagania normy PN-A-88120:2000
„Wyroby ciastkarskie czekoladowane, w masie czekoladopodobnej i polewie kakaowej”.